Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,881 $

Megszólalt a férfi, akit O.J. Simpson kirabolt

Bruce Fromong közölte, hiányozni fog neki Juice.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Gerald Johnson
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a kettős gyilkossági ügyben felmentették, a 76 éves korában elhunyt O.J. Simpson végül mégis börtönbe került, miután fegyverrel fenyegetve kirabolt egy férfit. Bruce Fromong, akivel O.J. 2007-ben szembeszállt egy csapat verőlegénnyel az oldalán, hogy visszaszerezze a sport emléktárgyakat, amikről azt hitte, hogy ellopták tőle, most a TMZ-nek nyilatkozott Simpson halálhíre után.

Fromong közölte, szomorú időszak ez most O.J. családja és barátai számára, és azok számára, akik igazán ismerték őt, hozzátéve, hogy szerinte O.J. jó apa és jó ember volt, és hogy „sokaknak nagyon fog hiányozni”. A legmeglepőbb, hogy a férfi ezt komolyan gondolja, ugyanis nem csupán megbocsátott neki, de barátságot is kötött vele. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: újabb áldozat földi maradványaira bukkantak

Fromong azt is megjegyezte, hogy „O.J. biztosan követett el hibákat az életében”, de szerinte olyan volt, „mint bárki más”, hozzátéve, hogy „csak Isten ítélkezhet felette”. A továbbiakban azt is elárulta, hogy nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással az évek során és még golfoztak is együtt.

Elmondása szerint O.J.-nek néhány héttel ezelőtt autogramosztásra kellett volna mennie, de végül visszalépett, mondván, hogy túl beteg ahhoz, hogy részt vegyen rajta. Fromong azt mondja, nem tudta, hogy O.J. valójában mennyire volt beteg, és határozottan minden együttérzést visszautasított.

Magyar Péter nem támogatja Karácsonyt, és gyalogos hidat építene Budapesten

Magyar Péter a legkisebb mértékben sem támogatja Karácsony Gergelyt, ahogyan a többi főpolgármester-jelöltet sem, és elárulta, gyalogos hidat építenek Budapesten.