Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Megszökött egy megbilincselt rab a kórházból, hajtóvadászat indult

A férfi valahogyan kiszabadult a bilincsből, lefutotta a rendőröket és megszökött a kórházból.

Fotó: Unsplash/Julian Wan
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint a philadelphiai rendőrség közölte, hogy hajtóvadászatot indítottak egy megbilincselt rab ellen, aki lefutotta a rendőröket és megszökött a kórházból. A 29 éves Alleem Bordant autólopás miatt vették őrizetbe, s helyi idő szerint hétfőn 6 óra 42 perc körül szökött meg a kórházból.

Frank Vanore, a philadelphiai rendőrség rendőrfőnök-helyettese egy sajtótájékoztató keretében megosztotta, a rendőrség „intenzív keresést” indított, de egyelőre nem találták meg a férfit. Amíg folyik a keresés, addig a környék több iskolájában is lezárást rendeltek el hétfőn. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Bordant a múlt héten tartóztatták le, miután ellopta egy futár autóját. Miközben eljárás alá vonták, a férfi fájdalmakra panaszkodott, így a szabályzat értelmében az egyenruhások elvitték a férfit egy kórházba. Kivizsgálták, majd el is bocsátották volna, ám a férfi kapott a lehetőségen és megszökött.

A férfit most azért is keresik nagy erőkkel, s zárták le a környékbeli iskolákat, mert bár jelenleg egy autólopási ügy miatt került a hatóságok látókörébe, a nyilvántartás szerint 2016-ig visszamenőleg számos alkalommal letartóztatták, többek között súlyos testi sértésért, letartóztatásnak való ellenállásért és különböző, fegyverekkel kapcsolatos vádak miatt.