Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Megsérült a Lakers kulcsjátékosa, nem tudni, mikor térhet vissza a pályára

TÉMÁK:
#Kosárlabda #NBA
Fotó: LeBron James/Instagram
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Rájár a rúd az NBA-bajnok Los Angeles Lakersre, két fontos játékosuk nélkül kell folytatniuk a versenyt.

LeBron James a Los Angeles Lakers-Atlanta Hawks szombati meccsén sérült meg, a csapat a mérkőzés után 2 órával jelentette be, nem tudni, meddig tart majd a sztárjátékos felépülése – írja a The Guardian.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

LeBron jobb lábán sérül meg, kificamodott a bokája, ami különösen rossz hír a legendás csapat számára, hiszen másik kulcsjátékosuk, Anthony Davis szintén éppen gyógyulás alatt áll. Davisnek eddig 14 mérkőzést kellett kihagynia egy vádlisérülés miatt, és valószínűleg április előtt nem tér vissza. 

Semmi nem dühít fel és szomorít el annyira, mint amikor a csapatom nem számíthat rám. Belül és kívül is szenvedek. A felépüléshez vezető út most kezdődik. Hamarosan visszatérek, mintha el sem mentem volna

– írja LeBron a Twitteren. 

A 36 éves kosaras akkor sérült meg, amikor Solomon Hill, szabálytalanul próbálta megszerezni a labdát. LeBron fájdalmában a földre esett, de a sérülés után rövid ideig folytatta a játékot, mielőtt időt kért és végül feldúltan az öltözőbe távozott. A csapat végül elvesztette a mérkőzést a Hawks ellen.