Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Maszkos támadók késeltek halálra egy tinédzsert, hajtóvadászat indult a tettesek ellen

A 16 éves fiú a helyszínen életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Markus Spiske
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint az Avon és Somerset-i rendőrség számolt be arról, hogy szerdán Bristolban, a St Philips negyedben két fegyveres megtámadott egy 16 éves fiút, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A két támadó halálra késelte a fiatal fiút, majd kerékpárral elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség közlése szerint miután a Rawnsley Parkban megtámadták, a tinédzser a Stapleton Roadra futott, ahol egy sofőr sietett a segítségére, ám a West Streeten összeesett. Helyi idő szerint 18 órakor hívták a mentőket az életveszélyes sérüléseket szenvedett fiatalhoz, ám mire kiértek, a fiú életét vesztette. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mark Runacres bristoli parancsnok közlése szerint jelenleg is folyik a gyilkossági nyomozás az ügyben, ám leszögezte, egyelőre nincs jele annak, hogy a támadás kapcsolatban állna a városban a közelmúltban történt más incidensekkel. A rendőrség szerint a tragédia „éles emlékeztetője annak, hogy a késes bűncselekmények milyen szörnyű hatással vannak közösségeinkre”.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.