Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Maszkos fegyveres jelent meg a szlovák köztársasági elnök háza előtt

Mint kiderült, apa és fia ültek az autóban, s bár nagy riadalmat keltettek, a fegyver nem volt igazi.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Matúš Šutaj Eštok szlovák belügyminiszter egy pénteki sajtótájékoztató keretében osztotta meg, hogy csütörtökön egy mozgásban lévő autó hátsó üléséről kihajolt egy símaszkos, fegyveres fiatal, majd a lehúzott ablakon keresztül fegyverrel célzott Peter Pellegrini megválasztott köztársasági-elnök vereknyei háza irányába.

A belügyminiszter le is játszotta az esetről készült felvételt a sajtótájékoztatón, majd kijelentette, „itt láthatták, mit tartanak egyesek viccesnek”. Elárulta, a fiatal egy játékpisztolyt tartott a kezében, később pedig azonosították a pozsonyi jelzésű autó sofőrjét, a gyerek apját pedig azonosították. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Az Új Szó jelentése szerint a férfi a rendőröknek elmondta, tudta, hogy Pellegrini lakik a házban, de csak egy viccnek szánták a dolgot. A felvétel 16 óra 10 perckor készült a Priehradná utcában, az autó pedig egy BMW X6-os volt. Az eset kapcsán a belügyminiszter közölte:

„Nyugodtan megtörténhetett volna, hogy a leengedett ablakot és a kézben tartott fegyvert fenyegetésként értékelik ki a közjogi méltóságok biztonságáért felelős testület alkalmazottai vagy a rendőrök. Elég egy rossz mozdulat, és tragédiával végződik egy ilyen eset.”

Korábban ismeretlen fajt észlelhettek a mélyben

Több okból is különleges esetről van szó, amelyről felvétel is készült.

Ezt a szuvenírt nem érdemes hazahozni a nyaralásról, bajt okozhat

A nyaralás alatt minden bizonnyal sokakban felmerülhet, milyen jó lenne hazatérni egy egzotikus virággal, ez azonban egyet jelenthet a saját, otthoni növényeink halálos ítéletével.