Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Másodfokú égési sérüléseket szenvedett a repülőn egy utas, miután ráömlött a kávé

Az utas szerint a légiutaskísérő csak annyit mondott, hogy „Jaj, ne”, és folytatta a többi utas kiszolgálását.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 19 éves Jake Hayden júliusban a kanadai Torontóból utazott Magyarországra, s útja második felén, a Lufthansa Frankfurtból Budapestre tartó járatán történt az incidens. Ekkor az egyik légiutaskísérő véletlenül úgy tette le az asztalra a kávét, hogy az ital a férfire ömlött.

Hayden emlékei szerint a légiutaskísérő csak annyit mondott, hogy „Jaj, ne”, és folytatta a többi utas kiszolgálását, míg ő a mosdóba ment. Ám az égési sérülések okozta fájdalom miatt be sem tudta kapcsolni a biztonsági övét.

Miután landolt a gép, a fiatal férfi felkeresett egy budapesti gyógyszerészt, aki megerősítette, hogy másodfokú égési sérüléseket szenvedett, majd gyógyszert írt fel neki. Azt a Budapesten töltött idő alatt végig szednie kellett, s mire visszatért Torontóba, égési sérülései meggyógyultak.

Kanadában nem fordult helyi orvoshoz, de családja felvette a kapcsolatot a Lufthansával az incidens miatt. Ezt követően a légitársaság egy 500 dolláros (180 ezer forintos) kártérítést ajánlott fel az utasnak – írta az Index a Simple Flying beszámolója alapján.

Ám Hayden és családja továbbra is csalódott, mivel úgy vélik, a Lufthansa nem kezelte helyén a helyzetet. Egyúttal ragaszkodnak ahhoz, hogy a légitársaság bocsánatot kérjen, és felelősségre vonja a kávéborogató légiutaskísérőt.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt