Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Majka és Curtis újra fellép a Budapest Parkban

Azok, akik imádják a két rappert, igyekezzenek elmenteni a naptárba a dátumot, mert fontos nap lesz.

Fotó: Curtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, b-j) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Majka és Curtis nemcsak szimplán sikeresek, hatalmas karriert futottak be. Egyikük sem gazdag család gyermeke, sokat kellett tenniük azért, hogy eljussanak idáig, és amerikai álmot éljenek.

Megcsinálták, sikerült, két különböző úton, de azok végül találkoztak. Azonnal működött közöttük a szinergia, és olyan számokat produkáltak a YouTube-on, hogy arra még külföldön is felkapták a fejüket.

Ezek után nem volt kérdés, hogy a duójuk együtt marad, bár volt egy kis szünet közöttük, majd átbeszélték a dolgokat. Szent a béke, azóta megannyi fellépés van mögöttük, ugyanakkor a Covid rendesen keresztbe tett, hosszú ideig nem voltak bulik emaitt.

Szerencsére ez is változott, és ezen a nyáron már javában tombolhattak a színpadon a közönséggel. Egymás után adták a koncerteket a gigászian nagy közönség előtt, és ez minden bizonnyal jövőre sem lesz másképp.

Ingyen szeretnél parkolni az ünnepi időszakban? Most megteheted, de vannak kivételek

Nemrég bejelentették, hogy 2022-ben is fellépnek Budapest Parkban, de addig még el fog telni némi idő, viszont jó hír, hogy a fellépés időpontjában már nyár lesz. A dátum 2022.06.04. Tehát Majka és Curtis visszatér, és talán új dalokat is fognak kapni a rajongók.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.