Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Madonna ágynak esett, még mindig küzd a betegséggel

Sajtóértesülések szerint az énekesnő „kontrollálatlanul hányt” azóta, hogy kiengedték a kórházból.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Page Six értesülései szerint Madonna még mindig küzd betegségével, annak ellenére, hogy kiengedték a kórházból. Források csütörtökön arról számoltak be a TMZ-nek, hogy a 64 éves énekesnő ágynak esett New York-i otthonában, miután „kontrollálatlanul hányt”.

Madonnát szombaton „súlyos bakteriális fertőzéssel” szállították kórházba, később pedig az intenzív osztályra került, s bár azóta kiengedték a kórházból, úgy tudni, még mindig küzd a betegséggel. Bennfentesek állítása szerint szombaton lett rosszul, s már akkor elkezdődött a gyomorprobléma, s amikor jelentkeztek a tünetek, Madonna összeesett.

Források korábbi beszámolói szerint a kórházban is küzdött, s „egy ponton nem reagált”, ami miatt legkevesebb egy éjszakára intubálni is kellett. Feltételezések szerint az énekesnő rendkívül szigorú edzésprogramja állhatott a betegség hátterében, melyet a Celebration elnevezésű turnéra készülve folytatott.

Úgy tudni, szüntelenül próbált, és „12 órás napokat” töltött felkészüléssel. Csütörtökön azonban több portál is arról számolt be, hogy Madonna már egy ideje a romló egészségi állapot jeleit mutatta, miután állítólag már egy hónapja küzdött lázzal.

Csakhogy az énekesnő mindezt figyelmen kívül hagyva folytatta tevékenységét, s azért nem fordult orvoshoz, mert vészesen közeledett a július 15-i turnéja. Az énekesnő menedzsere pedig a kórházi látogatás után megerősítette, e turnét felfüggesztették, ám ígéretet tett arra, hogy amint friss információk kerülnek birtokába, a nyilvánosságot is tájékoztatja.