Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Autósok figyelem: az M2-esen szakaszos sávzárás várható burkolatfelújítás miatt

Folytatódnak a munkálatok az M2-es autóúton is, így az autósoknak ismét szakaszos sávzárásra kell készülniük.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb szakaszos sávzárás várható 2023. október 24-e, kedd délelőttől az M2-es autóút Vác északi részén.

2023. október 24-26. közötti időszakban, keddtől csütörtökig az M2 autóút Vác északi szakaszán az északi irányba haladó forgalmi sávot 2 kilométer hosszban lezárják a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A korlátozás ideje alatt irányonként egy-egy sáv lesz biztosított a forgalom számára. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

  Ugyancsak félpályás zárást vezetnek be a szakemberek október 26-27. között csütörtökön és pénteken az M2-es autóúton a 12-es főúti csomópont előtti szakaszon.
  A korlátozás ideje alatt a lezárt szakaszokon jelzőőrös forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom.

  A korlátozás miatt várható jelentős menetidő növekedés elkerülésére javasolt alternatív útvonalak és a kötött pályás tömegközlekedés használata.

  A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

  Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

  Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt