Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Lövöldözés tört ki egy indianapolisi bár előtt, egy ember meghalt, egy rendőr megsérült

Szolgálaton kívüli rendőrök tértek be egy bárba, ám nem sokkal később lövöldözésre lettek figyelmesek.

Fotó: Unsplash/Fred Moon
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az indianapolisi rendőrség beszámolója szerint egy ember életét vesztette, öt másik, köztük egy szolgálaton kívüli rendőrtiszt megsérült vasárnap hajnalban egy bár előtt történt lövöldözésben. A rendőrség későbbi sajtótájékoztatójának keretében megosztotta, két egyenruhás, de szolgálaton kívüli rendőr vasárnap hajnali fél 2 körül betért egy bárba, amikor a parkolóban lövöldözés tört ki.

A rendőrök azonnal kimentek a parkolóba, ahol aztán lövéseket váltottak egy gyanúsítottal, melynek következtében az egyik rendőr megsérült. Az egyik helyi kórházba szállították, és várhatóan hamarosan ki is engedik. Négy másik ember is megsérült a lövöldözés során, ám várhatóan mindannyian felépülnek. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Nem sokkal a lövöldözés után egy férfi lőtt sebekkel érkezett meg egy helyi kórházba, s bár azonnal ellátták, végül belehalt sérüléseibe. Az ABC News jelentése szerint a halálos áldozatról egyelőre nem közöltek információkat, csupán annyit osztott meg a helyi rendőrség, hogy feltehetően összefüggésbe hozható az incidenssel.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.