Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Lopott kamionnal, bosszúból okozott halálos tömegbalesetet egy férfi (videó)

Egy ember életét már nem lehetett megmenteni, sokan pedig megsebesültek, amikor egy férfi bosszúból egy lopott kamionnal belehajtott az állami közbiztonsági hivatal épületébe pénteken.

...svg content...Fotó: Illusztráció/Unsplash/Esteban Zapata
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 42 éves Clenard Parker hivatásos sofőrként dolgozott, majd egy nappal azután, hogy a hivatalban elutasították a teherautó-vezetői jogosítványának kiadását, úgy döntött, támadást indít a hivatal ellen. Péntek délelőtt ellopott egy szállítmánnyal megrakott 18 kerekű félpótkocsis kamiont, amivel nekihajtott az épületnek.

Az épület is komoly károkat szenvedett, addig a kamion vezetőfülkéje összeroncsolódott. A támadás áldozatát ugyan kórházba szállították, nem tudták megmenteni az életét. Rajta kívül összesen 13 sérültről tudni, sokakat megdöbbentett az ámokfutó terve, amit végül végre tudott hajtani. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ugyan a férfi megpróbált kitolatni az épületből, és másodszor is nekihajtani annak, ezt már nem tudta megtenni, máskülönben teljesen összeomlott volna a ház. Ezt követően el akart menekülni a helyszínről, de a rendőrök elfogták, és végül őrizetbe vették.

Liner/MTI