Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Lezuhant egy repülő a mexikói partoknál, egy strandoló életét vesztette

A kanadai ejtőernyősöket szállító repülőgép a mexikói partoknál zuhant le, melynek következtében egy ember életét vesztette.

Fotó: Unsplash/Sebastian Klein
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint Mexikó déli részén a partoknál zuhant le egy repülőgép, mely négy kanadai ejtőernyőst szállított. A baleset következtében egy, a partokon tartózkodó férfi életét vesztette. Egyelőre nem tudni, hogy miért zuhant le a repülőgép, csupán annyi derült ki, hogy kényszerleszállást hajtott végre, a gép pedig nagyrészt sértetlen maradt.

Noha a gépben nem keletkezett kár, egy ember életét vesztette: úgy tudni, a Csendes-óceán partján fekvő Puerto Escondido város strandjának egy viszonylag lakott részén zuhant le a gép, mely „az áldozaton landolt”, akinek nemzetiségét egyelőre nem közölték a nyilvánossággal a hatóságok. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A kisgép fedélzetén négy kanadai és egy mexikói férfi tartózkodott a tragikus baleset idején, akiket orvosi ellátás céljából kórházba szállítottak. Úgy tudni, a halálos áldozat felesége a közelben tartózkodott, ám ő nem sérült meg. A baleset mindössze néhány méterre történt a víztől, egy, a helyszínen készült felvétel alapján pedig a strandolók azonnal a bajba jutottak segítségére siettek.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.