Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Lezuhant egy helikopter Floridában, egyenesen a strandolók közé

A Key Biscayne közelében történt balesetnek többen is szemtanúi voltak.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helikopterbaleset április 6-án, szombaton történt, amelynek során egy Robinson R-44 típusú gép motorhiba miatt a vízbe zuhant, egyenesen a strandolók közé. Szerencsére egy fürdőzőnek sem esett baja, illetve úgy tudni, a pilóta kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A Daily Mail beszámolója alapján más személy nem tartózkodott a helikopter fedélzetén, a mentőegységek pedig pillanatokon belül a helyszínen voltak, hogy kimentsék a pilótát. Azt egyelőre nem tudni, mi történt pontosan a 13:50-kor bekövetkezett zuhanás előtt, de az ügyben vizsgálat indult. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A szemtanúk a lapnak nyilatkozva elmondták, a partról annyit láttak, hogy a helikopter nagyon alacsonyan, túl közel repült a vízhez, közben „a gép farka ide-oda lengett”, majd zuhanórepülés után a vízbe csapódott.

A mentésről felvétel is készült, amelyen látható, hogy a helikopter szinte teljesen elsüllyedt a vízben, közben pedig több mentőcsónak, valamint a parti őrség is megérkezik a helyszínre. A lenti fotón a már elsüllyedt helikopter látható.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.