Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Lázár János megvédte Rogán Antalt a BL-döntős utazás kapcsán

Az építési és közlekedési miniszter semmi kivetnivalót nem lát a történtekben.

...svg content...Fotó: Lázár János építési és közlekedési miniszter a Fidesz-KDNP választási fórumán Aszódon 2024. május 28-án. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter a szombati Békemenet után családjával együtt Londonba utazott, hogy a helyszínen tekintsék meg a Bajnokok Ligája döntőjét, amely egyébként a Real Madrid győzelmével zárult.

A 444.hu újságírói kétszer is találkoztak Rogánnal a brit fővárosban: először a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel előtt, majd másnap a Hyde Parkban. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A 24.hu egy komáromi kampányrendezvényen kérdezte az útról Lázár Jánost, aki elmondta, hogy Rogán Antal a miniszterelnöktől kért engedélyt az egynapi kimenőre, amit meg is kapott.

„365 napot szokott dolgozni Rogán miniszter úr, most kapott egy nap kimenőt, nagyon helyes” – fogalmazott Lázár, aki a lakosztály 3,5 millió forintos árával kapcsolatban megjegyezte, hogy Rogán vagyonnyilatkozata nyilvános, és minden fedezet rendelkezésére állt a foglaláshoz.

Lázár János végül újságírókhoz méltatlan cselekedetnek nevezte, hogy a feleségével sétáló minisztert egy parkba is követték. „Az pedig, hogy valaki elmegy valahová pihenni, a feleségével sétálni akar, és hogy mondjam, koslatnak utána, ez szerintem méltatlan az újságírókhoz”, mondta.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.