Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Teljes körű látogatási tilalom lép érvénybe a Debreceni Egyetem klinikai központjában

Teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem klinikai központjában az influenza miatt.

Fotó: Illusztráció/Fotó: Polaneczky Judit ápolási igazgató (b) és Gui Angéla kommunikációért, civil és külkapcsolatokért felelős igazgató bemutatja A szívünk kamrája nevet viselő két külön bejárattal rendelkező plexivel leválasztott terem használatát Budapesten, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben 2020. december 4-én. Magyarországon elsőként az intézetben alkalmazzák ezt a formabontó megoldást, amely lehetővé teszi az adventi időszakban, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt látogatási tilalom alatt is találkozhassanak a gyógyulók a szeretteikkel. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában, az intézkedés csütörtöktől lép életbe a központ valamennyi campusán – tájékoztatta az egyetemi sajtóközpont szerda este az MTI-t.

Közleményük szerint a hajdú-bihari kormányhivatal az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt, a betegek és a dolgozók védelméért járványügyi megelőző intézkedésként rendelte el csütörtöktől a teljes körű látogatási tilalmat a klinikai központ nagyerdei, Kenézy Gyula, illetve a berettyóújfalui Gróf Tisza István campusán. 

A központ más betegellátó egységeiben a maszkviselés továbbra is kötelező – írták.

(MTI)

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.