Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Lángba borult egy ház Kondoroson, egy ember életét vesztette, ketten megsérültek

Tragédia Kondoroson.

...svg content...Fotó: liner.hu
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek, miután Kondoroson szombat éjszaka lángba borult egy 100 négyzetméteres családi ház, valamint a hozzáépített 50 négyzetméteres melléképület.

Az ott lakó három embernek sikerült kimenekülnie az épületből, ám egyikük visszament és megpróbálta oltani a lángokat: az idős férfit végül a tűzoltók hozták ki az égő épületből, az életét már nem lehetett megmenteni. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A katasztrófavédelem munkatársai másfél óra alatt fékezték meg az eddig tisztázatlan okból keletkezett lángokat, amelyben az épület lakhatatlanná vált és másik két lakója kórházba került. Az eset kapcsán tűzvizsgálati eljárás indult.

A tragédia kapcsán hangsúlyozták, épülettűz esetén a legfontosabb teendő, elhagyni az épületet és segíteni másoknak is kijönni, majd hívni a 112-es segélyhívószámot.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.