Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Jön a Kung Fu Panda legújabb része

Hamarosan megjelenik a Kung Fu Panda negyedik része, amit már nagyon sokan várnak.

Fotó: YouTube/Netflix Asia
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Tavasszal tér vissza a mozikba Kung Fu Panda a filmsorozat negyedik részében, New York nyüzsgő utcáin azonban már megmutatta magát. Hálaadás-napon a Macy’s áruházlánc ünnepélyes felvonulásán 12 méteres felfújható figurával képviseltette magát a főszereplő Po, a valóban óriási panda, jellegzetes kung-fu pózba vágva magát.

A MovieWeb értő magyarázata szerint Po új arculata a film üzenetét közvetíti: az új panda már nem mindenre rácsodálkozó növendék, hanem a harcművészet avatott mestere, amit nem csupán a póz érzékeltet, hanem a decens kalap és sál is, amit visel. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az új kalandban Po elhagyja Béke Völgyét, mert új ellenség bukkan fel a láthatáron. A rejtélyes Kaméleon kiemelkedő tulajdonsága, hogy a panda összes legyőzött ellenségét életre tudja kelteni, így Po egy seregnyi gonosszal kénytelen összemérni erejét. Kaméleon karakterével kapcsolatban a ScreenRant alaposan megdicséri a franchise alkotóit, mondván, alighanem sikerül vele megoldani a sorozat nagy problémáját. Korábban rengeteg szülői panasz érkezett arra, hogy bár a pandás kalandok kellően kedvesek és bohókásak, azért viszonylag sok az erőszak, és a gyereknézők számára nem világos, hová tűnnek azok az ellenségek, akiket a panda legyőz.

A harmadik részben született egy részleges magyarázat, miszerint az elbukottak a szellemek birodalmába távoztak, de arra nem kaptak választ a nézők, hová lett a főellenség Tai Lung, a rettentő hópárduc, mivel őt a mondott birodalomban sem sikerült föllelni. Most Kaméleonnak köszönhetően sikerülhet elvarrni az eddig lazán fityegő szálakat, mert az eltűnt antihősök előkerülnek – véli a ScreenRant. (Kung Fu Panda 4 – hazai bemutató: 2024. március 21.)