Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Megsérült egy kisbaba az M5-ös autópályán

Kiderült, hogy egy pár hónapos kisbaba sérült meg az M5-ösön történt súlyos autóbalesetben, melynek körülmények nem teljesen tisztázottak.

Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, egy autószállító trélernek ütközött neki az a személygépkocsi, amiben egy kisbaba is utazott. Éjszaka 1 óra körül történt a súlyos baleset Kiskunfélegyházánál, de a körülmények továbbra sem teljesen ismertek.

A delmagyar.hu azt írja, Szeged felé haladt egy vendégmunkás család, majd feltehetően a sofőr elaludt. Ekkor ütköztek neki a tréler hátuljának, melynek következtében leszakadta a vontatmány, és felborult a két szállított autóval együtt. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A személyautó végül a sztráda közepén állt meg. A lap úgy tudja, egy pár hónapos kisbaba sérült meg a balesetben, a mentők kórházba szállították az édesanyjával együtt. Más sérültekről nem érkezett információ.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.