Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Videón a Krisztina körúton történt súlyos karambol helyszíne

A helyszínen egy videó is készült a súlyos balesetről.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap délután egy szemétszállító gépkocsival karambolozott egy személyautó Budapest I. kerületében, a Krisztina körúton, a Kuny Domokos utcánál, melynek következtében két ember beszorult az autóba, akiket csak a helyszínre kiérkező szakemberek tudta kiszabadítani.

A korábbi beszámolónkban található helyszíni fotókon is jól látszik, hogy az Audi a kukásautó alá csúszott, s jóformán a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az autót végül a fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett vontatták ki onnan. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Miután az Audi szemmel láthatóan jelentősen összeroncsolódott, az autóban tartózkodó két ember önerőből nem tudott kiszállni, őket csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani. A helyszínen készült fotókon is jól látszik, a szakemberek teljesen levágták az Audi tetejét, és az ajtókat is levágták az autóroncsról.

Az egységek végül sikeresen kiemelték a sérülteket és átadták őket a mentőknek. A fővárosi katasztrófavédelem egy videót is készített a helyszínen, melyet hivatalos YouTube-csatornájukon tettek közzé: