Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Orosz közvélemény-kutatás: Putyin támogatottsága 80% feletti

A 147 millióból 1600 oroszt kérdeztek meg.

Moszkva, 2022. július 4. Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter tanácskozik a moszkvai Kremlben 2022. július 4-én. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/pool/Mihail Klimentyev
Európa

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Összoroszországi Közvélemény-kutató Központ június végén elvégzett felmérésének most közzétett eredményei szerint Vlagyimir Putyin támogatottsága 80,73 százalék, ami 0,3% visszaesést jelez az előző méréshez képest.

„Arra a kérdésre, hogy bízik-e Putyinban, a megkérdezettek 80,7 százaléka válaszolt igennel, további 77,8% pedig helyeselte az elnök tevékenységét. Emellett a megkérdezettek 51,3%-a helyeselte az orosz kormány munkáját is” – írták. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mihail Misusztyin miniszterelnök törekvéseit 51,2% támogatta, a válaszadók 62,2%-a pedig bízik a munkájában. A megkérdezettek a parlamenti pártok vezetőiről is kifejtették véleményüket. Gennagyij Zjuganovot (Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja) 29,9% támogatja, Szergej Mironov pedig, aki az Igazságos Oroszország pártot vezeti, a megkérdezettek 30%-ának bizalmát nyerte el.

A kormányzó Egységes Oroszország párt a megkérdezettek 40,6%-ának támogatását élvezi a felmérés szerint, az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártját pedig 10,8% támogatja – számolt be róla az orosz TASZSZ hírügynökség.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.