Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Ezúttal a köztársasági elnökre hivatkozva próbálkoznak a csalók

A Mol és a köztársasági elnök is megjelenik a csalók legújabb szövegeiben.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A vg.hu közlése szerint újabb csaló oldal keseríti meg a gyanútlan felhasználók életét a közösségi médiában: a csalók ezúttal az az Origo designjára építették fel tartalmukat, melyben köztársasági elnököt említve állítják, hogy Sulyok Tamás a „legnagyobb magyarországi befektetési platform” garanciájává vált, ami jelentős lépés az ország polgárainak új befektetési lehetőségek megteremtésére.

A csalók szerint állítólag a köztársasági elnök hangsúlyozta: a (sic!) befektetési platform fejlesztése folytatódik 2024-ben is. A projekt fő célja az ország polgárainak magasabb életszínvonalának biztosítása, valamint a nagyobb pénzügyi erőforrásokhoz való hozzáférés és a jövőbeli biztonság garantálása. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Azt is írják, hogy a platform fejlesztése két év előkészítő munkát igényelt, és végül 2024-ben a Mol Group támogatásával indult el az MOL befektetési platform. A „csatlakozás feltételei” közé tartozik, hogy a projektben való részvételhez szükséges a magyar állampolgárság, „mivel az energiaipari cégek részvényeinek megvásárlási lehetősége kizárólag Magyarország állampolgárai számára érhető el”.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.