Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Így változik a közösségi közlekedés a húsvéti hétvégén és a tavaszi szünetben

A budapesti közösségi közlekedésben változások várhatók az ünnep és a tavaszi szünet miatt, mutatjuk mire lehet számítani.

Fotó: Unsplash/Annie Spratt
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) arról tájékoztatta utasait, hogy március 30-án, szombaton és április 6-án, szombaton szombati, április 7-én, vasárnap vasárnapi menetrend lesz érvényben a húsvéti hétvége és a tavaszi szünet miatt.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy az óraállítás miatt március 31-én, vasárnap hajnalban a legtöbb járat közlekedése nem változik, a 2 óra előtti és a 3 óra után indulásokat kell figyelni a menetrendben. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ennek kapcsán megjegyezték, ebben az időszakban, várhatóan hajnali 2 és 4 óra között a közterületi kijelzők nem üzemelnek majd. Egyes éjszakai járatokat az óraállítás időpontja menetközben ér majd, így egy-két indulási időpont is változik. A 100E repülőtéri gyorsjárat változatlanul egész éjszaka közlekedik, az óraállítás időszakában azonban egyes járatok indulása néhány perccel módosulhat.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.