Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Öt éve körözött férfit csípett el a rendőrség Budapesten – videón az elfogás

A férfi még öt éve menekült a rendőrök elől, most azonban elkapták.

...svg content...Fotó: Depositphotos A kép illusztráció.
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nemzeti Védelmi Szolgálat egy, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében osztotta meg, hogy rendőrkézre az az 52 éves férfi, akit hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt a bíróság jogerősen 3 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélt, melynek letöltését nem kezdte meg, ezért a Győri Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene.

2018 júniusában a győri buszpályaudvaron tartózkodókkal agresszíven viselkedő férfi miatt kértek rendőri intézkedést, melynek a kezdetektől fogva ellenállt, ezért a vele szemben garázdaság miatt intézkedő rendőrök megbilincselték. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Előállítása közben a rendőrautóból megpróbált megszökni, az azt megakadályozó rendőrt leköpte és le akarta fejelni. Miután kiszállították az autóból, továbbra is ellenállt, a szolgálati autóba belerúgott, később pedig az előállító helyiség ajtajának ugorva azt nagy erővel az intézkedő rendőrre tolta.

Az intézkedés során végig szidta a rendőröket, a felmenőiket, és mindenkit megöléssel fenyegetett. A körözött férfit 2024. április 17-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az NVSZ védelmi tisztjének közreműködésével Budapest XI. kerületének erdős részén elfogták. Videón az elfogás: