Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Korlátozott ideig ugyan, de csökkentik a PS5 konzol árát

A hírek szerint azonban csak az Egyesült Államokban tervezik az árcsökkentést.

Fotó: Unsplash/Triyansh Gill
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Billbil-Kun értesülései szerint a PlayStation 5 hamarosan átmenetileg olcsóbban lesz beszerezhető az Egyesült Államokban. Legfrissebb jelentése szerint ugyanis úgy értesült, hogy az országban biztosan, de meglehet, más piacokon is lenyomják egy kicsit a PS5 árát.

Úgy tudni, a PS5 ára az Egyesült Államokban ideiglenesen 50 dollárral fog csökkenni, ami azt jelenti, hogy a lemezes verzió ára 500 dollárról 450 dollárra mérséklődik kis időre. Eközben Németországban állítólag 75 eurós lesz az árcsökkentés mértéke, amivel a konzol ára 480 euróra mérséklődik. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az Egyesült Királyságban pedig állítólag 405 fontos áron lehet majd megvásárolni a konzolt a korábbi 480 fontos ár helyett. Az árcsökkenés a PlayStation Directnél, valamint a helyi kiskereskedőknél lesz érvényes, az azonban egyelőre rejtély, hogy ez mikortól érvényes.

Az árcsökkentés pedig akár reálisnak is tűnhet, hiszen a Sony ezt már az év elején is meglépte a PS5 God of War Ragnarök csomagjára. Azt azonban, hogy a teljesen digitális PS5 modellhez vagy bármelyik csomaghoz terveznek-e árcsökkentést, akár ideigleneset, nem tudni.

Mint ismert, a Sony számos piacán megemelte a PS5 árát, amit azzal indokolt, hogy így kellett reagálniuk az aktuális globális gazdasági helyzetre. Nemrég pedig a Microsoft jelentette be az Xbox Series X árának emelését a világ egyes részein, csak épp az Egyesült Államokban nem.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.