Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Komoly kárt okozott a drogos óbudai Pókember, nem mindennapi magyarázattal állt elő

Az 52 éves férfi meg akarta lesni a barátnőjét.

Budapest, 2019. augusztus 15. Az Árpád híd környékének panorámája a Hármashatár-hegyrõl. Elõtérben Óbuda, a háttérben Angyalföld részlete látható. MTVA/Bizományosi: Róka László
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Féltékenységgel magyarázta a bizarr esetet, melynek során kábítószeres befolyás alatt állva kötéllel leereszekdett egy III. kerületi tízemeletes tetejéről, egészen a nyolcadik szintig.

A rendőrök végül a katasztrófavédelem közreműködésével bejutottak abba a lakásba, amelynek a párkányán a férfit látták, végül a konyhaablakon keresztül behúzták. A lakásban senki nem tartózkodott, annak tulajdonosa viszont jelentős kárról számolt be később. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

„Mindennel együtt nagyjából 600 ezer forintom bánta az akcióját. Mivel éppen külföldön tartózkodtam, a tűzoltók szétvágták a biztonsági rácsomat, majd a bejárati ajtómat is betörték, a külső ablakomat pedig a levegőben lógó férfi rongálta meg. Egy háromszög alakú lyukat akart vágni az üvegben, de végül nem sikerült neki” – mondta a Blikknek.

Habár a férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságára, majd kihallgatták, végül elfogadták a magyarázatát. A nő szerint azonban sántít a története, úgy véli ugyanis, hogy be akart törni hozzá, hiszen a lakók közül korábban senki nem látta az ismeretlen illetőt.

„Eddig bárhova is fordultam, csak falakba ütköztem. Még a ház biztosítója is azt közölte, hogy nem fizet semmit, de a rendőrségtől sem kapok semmiről tájékoztatást” – tette hozzá a károsult.