Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Reagált a komáromi akkumulátorgyár a veszélyes anyag szivárgásával kapcsolatos hírekre

Fejfájásos panaszok miatt nyolc embert kellett kórházba szállítani további kivizsgálásra.

Fotó: Facebook/SK on Hungary
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A komáromi SK On Hungary Kft. akkumulátorgyára cáfolta a veszélyes anyagok szivárgására vonatkozó sajtóinformációkat, miután március 31-én nyolc alkalmazottat fejfájás miatt kórházba szállítottak. Az SK On Hungary Kft. közleménye szerint a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Komáromi Rendőrkapitányság helyszíni vizsgálata nem mutatott ki határérték feletti veszélyes anyagot a gyár területén.

A mobil laboros mérések eredményei egyértelműen megerősítették, hogy nem volt veszélyes szivárgás. A cég megerősítette azt is, hogy függetlenül a hatósági eredményektől, belső vizsgálatot rendeltek el az incidens okainak feltárására, és megelőző intézkedéseket tesznek, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Az akkumulátorgyár által kiadott közlemény pontosította a 2022. január 20-i incidenssel kapcsolatos sajtóinformációkat is, ugyanis cáfolták, hogy veszélyes anyagok szivárogtak volna ki, vagy hogy 29 munkavállaló rákkeltő anyagoknak lett volna kitéve, amit több mint egyértelművé tettek.

Mint írják, a tűzoltóság aznap megállapította, hogy nem volt külső szivárgás, mivel a mérések a szabványos értékek alatt maradtak. Az akkori 21 dolgozót az orvosi vizsgálatok után további panaszok hiányában hazaküldték.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.