Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Kölnben forgatja új műsorát a TV2 Tillával és Ördög Nórával

Újabb nagy dobásra készül a TV2, ezúttal Tillával és Ördög Nórával, akik Kölnbe utaztak forgatni a stábbal.

...svg content...Fotó: Instagram/Tilla Attila
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Noha már az év felénél járunk, a java még csak most következik a televízióban. Többek között a Dancing with the Stars, a Megasztár és a Sztárban Sztár is új évadot, aminek nagyon örülnek a rajongók, és természetesen az átlag televíziónézők is.

Rengeteg élményben lesz részünk, és még mindig nem jelentették be a Megasztár új mentorait. Valószínűleg nem fogunk csalódni, és lesznek nagyobb meglepetések is, akárcsak a Dancing with the Starsban. Hatalmas sztárparádé várható, és olyan műsorok is készülnek, amikről eddig nem tudhatunk. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A TV2 jelenleg Kölnben forgat Tillával és Ördög Nórával egy új műsor kapcsán. Információink szerint a műsorban nagy szerepet fog játszani a taktika és az ész, nem éppen szokványos körülmények között. Egy rendkívül izgalmas formátummal készül a csatorna, akik rendre magasra teszik a lécet.

Ez most sincs másképp, Tilla és Nóri lesznek a két műsorvezetők, akik már nem egyszer dolgoztak együtt. Önmagában kettejük személye garancia a sikerre, nagyon várjuk, hogy mit hoznak ki ebből az egészből, és később természetesen minden részletről lehull a lepel.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.