Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Kocogó nőt ölt meg egy sikoltozó meztelen férfi Svájcban

Kocogás közben érte halálos támadás a nőt Svájcban, akivel egy meztelen férfi végzett, melynek híre az egész környéket megdöbbentette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocogóval nővel végzett egy meztelen férfi, aki sikoltozott és emberekre támadt egy tóparti parkban Svájcban. A támadás még kedd este történt a Zürichi-tó melletti Mannedorfban, Svájc legnagyobb városától mintegy 20 kilométerre, amiről a helyi rendőrség számolt be, nem sokkal a gyilkosság után.

A gyilkosság gyanúsítottja egy 19 éves fiatal férfi, akit már letartóztattak. Az Alma Parkban rohangált meztelenül, miközben sikoltozott és többekre rátámadt. A mentők a helyszínre érkezvén egy súlyosan sérült nőt találtak a földön fekve, de az azonnali újraélesztés ellenére belehalt a sérüléseibe. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A feltételezett elkövető egy svájci férfi, akit a helyszínen fogtak el, az áldozat személyazonosságát pedig még vizsgálják. A Barrons azt írja, egyelőre a támadás háttere nem ismert, ahogyan az sem, hogy az áldozat és a gyilkos ismerték-e egymást. A gyanúsított személy a kihallgatása után az ügyészség elé fog állni.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.