Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Kiszivárgott, milyen Apple-eszközök érkezhetnek – van közöttük egy nagy dobás is

Egy nemrég felbukkant, állítólag a Samsung Securitieshez köthető tervezet részletesen bemutatja az Apple várható termékmegjelenéseit, köztük az iPhone SE 4-et, az összehajtható iPhone-t és az AR-szemüveget.

...svg content...Fotó: Unsplash/Zhiyue
Mobil

Kiss László

Szerkesztő

Az Apple jövőbeli eszközeit részletező menetrendet osztott meg a @Tech_Reve néven ismert szivárogtató az X-en. A dokumentum, amennyiben hiteles, több, nagy érdeklődéssel várt Apple-termék, például egy összehajtható iPhone és egy AR-szemüveg bevezetésének ütemezését is tartalmazza.

A menetrend hitelességének megítélését javíthatja, hogy pontos előrejelzéseket tartalmaz az Apple 2023-as megjelenéseivel kapcsolatban, hiszen a periszkópos zoomkamera és az iPhone modellek titán burkolata is szerepel rajta, noha semmi garancia nincs rá, hogy ezeket nem utólag szerkesztették oda. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Mindenesetre a dokumentum említést tesz a Vision Pro szemüvegről, az OLED kijelzős iPad Pro modellekről és az iPhone 16 Pro sorozat nagyobb kijelzőiről is.

2025-re előre tekintve a menetrend az iPhone SE4 6,1 colos OLED-kijelzővel és 48 megapixeles hátlapi kamerával ellátott változatának debütálását valószínűsíti, de érkezhet a három 48 megapixeles kamerával és 12 GB RAM-mal rendelkező iPhone 17 Pro sorozat is. Ami pedig sokak számára nagy öröm lehet, hogy említést tesz a FaceTime kamera jelentős frissítésére, ami 48MP-es érzékelővel és optikai képstabilizátorral érkezhet.

Jöhet végre az összehajtható iPhone?

A 2026-os év igazi úttörőnek ígérkezhet az Apple első összehajtható iPhone-jának várható megjelenésével, amely egy 6 colos külső és egy 8 colos belső kijelzővel büszkélkedhet. Emellett új OLED iPad Air modellek és 14 illetve 16 colos OLED MacBookok bemutatása is várható.

Az ütemterv 2027-ben ér véget az 1,4 colos RGB MicroOLED vagy Micro LED kijelzővel felszerelt AR szemüveg és egy 20 colos kijelzővel rendelkező, összehajtható iPad megjelenésével. Mint minden szivárogtatás és jóslat esetében, ezen menetrend pontosságára sem lehet mérget venni, ugyanakkor vannak olyan elemei, mint például az összehajtható iPhone, amelynek érkezése a piaci trendek miatt szinte biztosra vehető.