18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Megkínozta majd meggyilkolta saját kisfiát – a bíróságot is sokkolta a nő tette

A hároméves kisfiút szándékosan leforrázta forró vízzel, és egy bottal is megverte.

Fotó: Unsplash/Denis Oliveira
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sokkoló részletek derültek ki a Newcastle-i koronabíróságon egy kisgyermek meggyilkolása kapcsán. A 30 éves Christina Robinsont azzal vádolják, hogy 2022 novemberében a durhami Ushaw Moorban, a Bracken Courtban lévő házában olyan erővel rázta hároméves kisfiát, hogy a gyermek halálos kimenetelű agysérülést szenvedett.

Mint kiderült, a nő korábban is rendszeresen bántalmazta saját gyermekét: több alkalommal leforrázta, forró vízbe merítette, melynek következtében a kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett; továbbá „szadista kegyetlenséggel” mért csapásokat a kisfiúra egy bottal. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A nő a bíróságon beismerte, hogy a fekete héber izraelita vallás hívője, s egy „bibliai igét követve” rendszeresen megverte kisfiát egy bambuszbottal, miután állítása szerint a „bibliai ige” azt sugallta, hogy a botot a gyermekek „megjavítására” kell használni. A bíróságon közölte, azért verte meg kisfiát egy bambuszbottal, mert a gyermek „szórakozott az ételével”.

Miután azon a tragikus napon olyan erővel rázta kisfiát, hogy halálos agysérülést okozott neki, 20 percet várt, mielőtt még tárcsázta volna a segélyhívót. Eközben rákeresett az interneten, hogy hogyan újraéleszteni egy gyermeket, és felhívta a férjét is, aki akkor közel 390 kilométerre volt, és épp dolgozott. A Metro jelentése szerint a bíróság az ítéletet május 24-én hozza meg.