Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Kigyulladt egy teherautó Budapesten – a hőterheléstől egy másik is lángra kapott

Mindemellett az egyik teherautó mellett felhalmozott fahulladék, illetve az avar és a gaz is kigyulladt.

Fotó: Unsplash/Matt C
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tehergépkocsi és környezete Budapest XI, kerületében, a Hamzsabégi úton, a vasúti sínek közelében, nem messze az Ajnácskő utcától. Tájékoztatásuk szerint a hőterheléstől kigyulladt egy másik teherautó is, valamint a mellette felhalmozott fahulladék, illetve lángra lobbant az avar és a gaz is a vasúti töltés mellett.

A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi művelet szolgálat irányítása mellett négy habosított sugárral eloltották a tüzet, ám a helyszínen mintegy hat köbméter rönkös tűzifa még izzik, melynek megbontása folyamatban van. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Több mint 43 ezer négyzetméterrel bővülhet a Samsung gödi akkumulátorgyára, a fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították.