Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Kidobók támadtak meg brit turistákat Thaiföldön, az egyik turista kómában van

Az egyik bár biztonsági őre úgy fejbe rúgta a földön fekvő, magatehetetlen turistát, hogy kómába esett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Florian Wehde
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint egy brit turista kómában van, miután egy biztonsági őr fejbe rúgta egy pattayai bárban, miután egy italszámla miatt vita pattant ki köztük. A brit turista jelenleg is az életéért küzd a kórházban, miután a thaiföldi Pattaya egyik bárjának biztonsági őre fejbe rúgta.

A közösségi médiában futótűzként terjedő felkavaró felvételeken is látszik a brutális támadás: helyi beszámolók szerint a három brit turista és a bár tulaja között vita robbant ki a számla kifizetetlen része miatt. A turisták a számla egy részét nem akarták kifizetni, miután jelezték, úgy érzik, átverték őket. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ezt követően a hostess kihívta a biztonságiakat, a biztonsági kamera pedig rögzítette, ahogy a turisták kiegyenlítik a számlát. Ennek ellenére mégis verekedés tört ki, miután az egyik turista állítólag meglökte a biztonsági őrt, aki a báron kívül ütlegelni kezdte a turistákat.

A videón látható, ahogy három biztonsági őr legyűri a brit férfiakat, az egyik turista pedig a földön fekve könyörög kegyelemért. A szörnyen erőszakos cselekmény során az egyik biztonsági őr ezután nekifutásból, teljes erőből fejbe rúgja a védtelen turistát. Az áldozat percekig eszméletlenül fekszik a földön.

A sokkoló incidens nyomán a turista jelenleg kómában fekszik az intenzív osztályon. A támadás súlyossága ellenére a thaiföldi rendőrség csak figyelmeztetést adott ki a biztonsági őröknek. Letartóztatásokra nem került sor, mivel nem még tettek hivatalos feljelentést.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.