Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

15 éves bűnözőt fogott a rendőrség Kecskeméten, nem kispályás

A 15 éves srác a fiatalkora ellenére úgy bűnözött, mint a „nagyok”, de szerencsére a rendőrség elfogta, és most súlyos ítélet várhat rá.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A 15 éves fiú többek között autókat tört fel, melyek közül egyet ellopott, majd összetörte, és az árokban hagyta. Nem lehet azt mondani, hogy ez a kamaszság számlájára írható, mert valójában sokkal súlyosabb annál, és bíróság elé állhat.

Több olyan bűncselekményt követett el, amiért börtön járhat, és most muszáj lesz szembenéznie a tényekkel. Kecskeméten követte el a bűncselekményeket áprilisban és májusba, de ki tudja, még miket tett korábban. Ami biztos, három kerékpárt lopott el, feltört egy autót, amiből különböző értékeket halászott ki. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Sőt, a kecskeméti vasútállomáson egy parkolóból ellopott egy autót, majd Izsákig hajtott vele. A police.hu azt írja, egy út melletti csatornába hajtva otthagyta a kocsit, amit a kiskőrösi egyenruhások meg is találtak. A fiúval szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.