Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Meghívta magához Gulyás Gergelyt az ALS-szindrómában szenvedő Karsai Dániel

Az alkotmányjogásznál már több politikus is járt, akik maximális támogatásukról biztosították.

...svg content...Fotó: Facebook/Dr. Karsai Dániel
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ALS-szindrómában szenvedő Karsai Dániel alkotmányjogász egy friss bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. A bejegyzést azzal kezdte:

„A tegnapi kormányinfón Gulyás Gergely azt mondta, hogy még nem kapott tőlem személyesen meghívót, ezért nem tudja, hogy a köztársasági elnökhöz hasonlóan meglátogatna-e. Ezen ne múljék.” Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Karsai Dániel úgy folytatta a bejegyzést:

„Ezennel tisztelettel meghívom Gulyás urat magamhoz, egy kötetlen beszélgetésre. Azért mindenképpen érintsük az életvégi döntéshez való jogot is. A részleteket beszéljük meg írásban. A megkeresést a magán email-címemről elküldtem a Miniszterelnökség hivatalos emailjére. Azt meg tudom ígérni, hogy előzetesen nem tájékoztatom a sajtót a találkozóról. Várom mielőbbi szíves visszajelzését.”

Az alkotmányjogász megjegyezte, meghívása ugyanúgy szól az EP-listavezetőknek és a parlamenti pártok frakcióvezetőinek is. A posztból továbbá az is kiderült, hogy pénteken reggel személyesen látogatta meg Cseh Katalin, Donáth Anna és Bedő Dávid, és maximális támogatásukról biztosították.

Bejegyzését azzal zárta, „a Momentum részéről a dolog tehát ki van pipálva (már eddig is többet tettek puszta szavaknál)”, hozzátéve, hogy a pénteki találkozó kapcsán egyéb bejelentenivalója is van, amiről egy külön posztban fog írni.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.