Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Több mint negyven percig lógott a levegőben egy kamionsofőr egy baleset után (videó)

A csodával határos szerencsének köszönheti az életét a jármű sofőrje.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Pénteken, az Egyesült Államokban baleset történt, amelyben többek között egy félpótkocsis nyergesvontató volt érintett – számolt be a Telex az esetről készült CNN-riportra hivatkozva. Mint kiderült, az incidens a Kentucky állambeli Louisville-ben található Clarck Memorial hídon történt.

Egyúttal arra is fény derült, hogy az összetört teherautó több mint negyven percig lógott a hídról az Ohio folyó fölött, mielőtt a mentőegységek kiérkeztek a helyszínre, s leereszkedtek a vezetőfülkéhez. Munkájuknak köszönhetően sikerült kimenteni onnan a sérült sofőrt, mint ahogyan az a lenti felvételen is látható. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A rendelkezésre álló információk alapján a jármű vezetője nem volt életveszélyes állapotban, amikor kórházba szállították, jelenlegi állapotáról azonban nem érkezett hír. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a kamionon kívül pedig további három jármű tört össze, a sérültek közül többeket életveszélyes állapotban szállítottak el a mentők – közölték a riportban.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy néhány napja szinte felismerhetetlenre tarolt le egy Audit egy kamion Biatorbágynál, az 1-es főút 10-es és 11-es kilométere között. A helyszínen készült felvételek alapján a becsapódás súlyos volt, két embert feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani.

Emellett azt is megírtuk, hogy szerdán lángokba borult egy kamion az M0-s autóút 44-es kilométerénél, az M4-es irányában. A körülmények, a tűz oka egyelőre nem ismert, de azt tudni, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat. Az oltás idejére az M4-es autóút felé vezető oldalt teljes szélességében le kellett zárni.