Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Jogosítvány nélkül, műszaki nélküli autóval ütközött egy rendőrautóval egy somogyi férfi

Egy súlyos baleset lett a vége.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint egy büntetett előéletű férfi 2022 decemberében Öreglak felől Lengyeltóti irányába közlekedett az általa vezetett gépkocsival, melyben a jobb oldali első ülésen élettársa kiskorú fiát szállította utasként.

Csakhogy a sofőr valójában soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, illetve az általa vezetett autó is alkalmatlan volt a forgalomban történő részvételre, mivel amellett, hogy a jármű műszaki vizsgával nem rendelkezett, gumiabroncsai alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az úton a télies és esős útviszonyok közepette egy jobbra ívelő útkanyarulatban az autó hátulja megcsúszott, mire a férfi ellenkormányzott, az autó pedig megpördült és átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol egy szabályosan haladó rendőrségi gépkocsival frontálisan ütközött.

A balesetben a vádlott biztonságot övet nem használó kiskorú utasa maradandó fogyatékosságot, a rendőrségi gépkocsiban a jobb oldalt elől utazó hivatásos állományú rendőr súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben végrehajtandó fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.