18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Megöltek egy 3 éves gyermeket Jászszentandráson, az anya öngyilkos lett

Szörnyű tragédia történt Jászszentandráson egy családi házban, melynek áldozata egy 3 éves gyermek és egy 40 éves édesanya.

Fotó: Pixabay
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint anyát és gyermekét holtan találták az otthonukban. Egy Jászszentandráson lévő családi házban találtak rá a két holttestre január 29-én az esti órákban, már nem lehetett rajtuk segíteni. Az elsődleges adatok szerint a 3 éves gyermek halálát idegenkezűség okozta.

A 40 éves nő pedig öngyilkos lett, de arról egyelőre nincs információ, milyen módon végzett magával, illetve pontosan hogyan halt meg a gyermek. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben – emberölés bűntett elkövetése miatt – büntetőeljárást indított. Az eset körülményeit a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja, amelynek részleteiről a rendőrségnek nem áll módjában bővebb tájékoztatást adni – írja a rendőrség.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.