Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Január 15. óta nem találnak egy 17 éves fiút, a lakosság segítségét kérik

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 17 éves fiú megtalálásának érdekében, aki január közepén tűnt el.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség arról számolt be, hogy január 15-én távozott engedély nélkül a kapospulai lakásotthonból. Életjelet sem adott magáról, jelenleg nem tudni, hogy hol tartózkodik, egyáltalán melyik megyében lehet. Zsolnai Zoltán körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt, világos barna hajú, kék szemű. Utolsó ismert ruházata farmernadrág, fehér póló és sportcipő – írja a police.hu.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Fotó policehu

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.