Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Jakab azt mondja, kapcsolják le a fűtést a parlamentben

Jakab Péter azon a véleményen van, hogy le kell kapcsolni a fűtést a parlamentben, ne a gyerekek üljenek majd kabátban az iskolákban.

...svg content...Fotó: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője (j, háttal) azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 31-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre többször hallani bizonyos aggodalmakat a téli fűtési szezont illetően. Több pletyka is kering, de legutóbb például a Belügyminisztérium azt mondta, nincs szó arról, hogy legfeljebb 20°C-ig lehet majd fűteni az iskolákat.

Az egyes médiumokban kedden megjelent állításokkal szemben semmiféle döntés, “parancs”, “utasítás” vagy új jogszabály nem született az iskolák fűtésével kapcsolatban – közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Röviddel ezután Jakab Péter is „beköszönt”, aki azzal a javaslattal állt elő, hogy kapcsolják le a fűtést a parlamentben, és inkább a képviselő hölgyek és urak öltözzenek be, amivel példát is mutathatnának.

„A kormány szerint az az új módja a rezsicsökkentésnek, ha télen nem fűtik fel annyira az iskolákat. Jó lesz kicsit hűvösebb is.” – kezdte a posztját a Jobbik korábbi elnöke, aki egy ideje már a saját útján halad előre.

„Én meg azt mondom, kapcsolják le a fűtést a parlamentben. A tisztelt képviselő hölgyek és urak meg vegyenek fel valami meleget, és mutassanak példát.” – szólt oda Jakab, és hangsúlyozta, ne a gyerekektől várják el, hogy kabátban üljenek.

„Ne a gyerekektől várjuk már el, hogy kabátban üljenek a lerohasztott nyílászáró és most már a hideg radiátor mellett a teremben. Tegyük inkább hűvösre azokat, akik ide juttatták az országot. Maradok a nép pártján!”

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.