Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Nagyon olcsón megúszta az aszfaltot felniken felszántó ittas sofőr

Fotó: YouTube/Budapesti Autósok közössége

Bense Róbert

2022. július 25. - 16:38

Mondjuk már az is valami, hogy lett következménye a „mutatványnak”.

Még június elején számoltunk be róla, hogy a Borároson egy Transporteres a világ nyugalmával szambázott át egy kereszteződésen, mindezt úgy, hogy a kisbuszról hiányzott két gumiabroncs, így főhősünk lényegében felniken gurult.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Szerencsére készült videó is az esetről, máskülönben nehezen lehetne elhinni a történetet, ami ugyan (az aszfalt kivételével) sérüléssel szerencsére nem járt, de a hatóságok így sem hagyták szó nélkül a dolgot.

A sofőr egyébként több kilométeren keresztül vezette a gumijait vesztett járművet, mely az Árpád hídnál kapott defektet és egészen Csepelig jutott. Az 51 éves férfit végül a XXI. kerületben, a Weiss Manfréd úton igazoltatták az esti órákban.

A szondáztatás során kiderült, hogy a sofőr ittasan vezette a szebb napokat is látott Transportert, így aztán Á. Józsefet elő is állították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

Úgy tűnik, hogy Á. József mély megbánása célravezető volt, ügyét szabálysértési eljárás keretében vizsgálták, közúti közlekedés rendjének megzavarásáért három hónapos eltiltást, valamint pénzbüntetést kapott – írta meg a police.hu.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.