Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Nagyon olcsón megúszta az aszfaltot felniken felszántó ittas sofőr

Mondjuk már az is valami, hogy lett következménye a „mutatványnak”.

...svg content...Fotó: YouTube/Budapesti Autósok közössége
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Még június elején számoltunk be róla, hogy a Borároson egy Transporteres a világ nyugalmával szambázott át egy kereszteződésen, mindezt úgy, hogy a kisbuszról hiányzott két gumiabroncs, így főhősünk lényegében felniken gurult.

Szerencsére készült videó is az esetről, máskülönben nehezen lehetne elhinni a történetet, ami ugyan (az aszfalt kivételével) sérüléssel szerencsére nem járt, de a hatóságok így sem hagyták szó nélkül a dolgot. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A sofőr egyébként több kilométeren keresztül vezette a gumijait vesztett járművet, mely az Árpád hídnál kapott defektet és egészen Csepelig jutott. Az 51 éves férfit végül a XXI. kerületben, a Weiss Manfréd úton igazoltatták az esti órákban.

A szondáztatás során kiderült, hogy a sofőr ittasan vezette a szebb napokat is látott Transportert, így aztán Á. Józsefet elő is állították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

Úgy tűnik, hogy Á. József mély megbánása célravezető volt, ügyét szabálysértési eljárás keretében vizsgálták, közúti közlekedés rendjének megzavarásáért három hónapos eltiltást, valamint pénzbüntetést kapott – írta meg a police.hu.