Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Ismeretlen eredetű fehér porral teli borítékot küldtek Donald Trump fiának

Donald Trump Jr. azonosítatlan fehér port kapott egy borítékban, melyet floridai otthonába küldtek.

Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ABC News értesülései szerint Donald Trump volt elnök legidősebb fia hétfő este kapott és bontott ki egy azonosítatlan fehér port tartalmazó borítékot. Egy, az esetet ismerő forrás megosztotta, hogy miután megkapta a gyanús postai küldeményt, egy vegyvédelmi csapat látogatott el az ifjabbik Trump floridai Jupiterben lévő otthonába.

Trump Jr. szóvivője később úgy nyilatkozott az esetről, hogy az anyag vizsgálati eredményei nem hoztak eredményt arról, hogy pontosan mi is volt az, de a helyszínen tartózkodó tisztviselők nem hiszik, hogy halálos lenne. Ugyanakkor ez már nem az első alkalom, hogy gyanús postai küldeményt kap. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Még 2018-ban, Trump elnöksége idején Donald Trump Jr. akkori felesége, Vanessa kinyitott egy neki címzett borítékot, majd kórházba is szállították a nőt. Ezt követően letartóztattak egy massachusettsi férfit, s 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönt kapott, miután számos gyanús port tartalmazó fenyegető levelet küldött több magas rangú személynek, köztük Trumpnak.