Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Ingyenesen letölthető a Silent Hill-széria következő játéka, azonnal csapj le rá!

A Konami sok játékos szívét megmelengette a gesztussal.

Fotó: Konami
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mindenkit meglepett, amikor is a meglepetésszerű januári State of Play keretében a PlayStation egyszerre jelentett be és dobott is be egy új Silent Hill-játékot. A Silent Hill: The Short Message masszív perspektívaváltást hoz, hiszen first-personben játszhatunk, ráadásul egy új női főszereplővel.

A legjobb az egészben pedig az, hogy a Konami teljesen ingyenesen tette elérhetővé a címet a PlayStation Store-ban. A hátborzongató trailerben a főszereplővel sötét helyszíneken barangolunk és egy Maya nevű titokzatos lény által hagyott nyomokat követünk. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Noha a trailerből nem derült ki egyértelműen, úgy tűnik, a lénynek valamilyen kapcsolata van a főszereplő mobiljával, hiszen a főhős végig azt használta a kommunikációra. A bejelentés szerint a játék kísérleti projektként indult, és számos új csapattagot vontak be, akik rajongtak a Silent Hill-sorozatért.

A Hexadrive-val is együttműködtek, és a terv mindig is az volt, hogy ingyenesen adják ki, hogy megmutassák, mit tartogathat a jövő a Silent Hill számára. A trailer pedig azzal a meglepetéssel zárult, hogy már letölthető az ingyenesen kínált cím, mely bár 1-2 óra játékidőnél többet nem nyújt, borzongást annál inkább!

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.