Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Vulkán peremén pózolt egy nő, majd 76 métert zuhant

Nem élte túl.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshua Kettle
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Helyi jelentések szerint a 31 éves kínai állampolgárságú Huang Lihong április 20-án az Ijen-kráterbe zuhant az indonéziai Banyuwangiban, Kelet-Jáván. Úgy tudni, hogy megbotlott és elesett, miután ruhája a sziklafalba akadt, és eltűnt a kráterben.

A helyi média szerint a nő és férje, Zhang Yong egy helyi vezetővel másztak fel a lejtőre, hogy a vulkán pereméről megnézhessék a napfelkeltét. Ám ahogy Lihong pózolt a pillanatképekhez, megbotlott, és végül hanyatt esett a peremen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az egyik, a zuhanás után közzétett fényképen Lihong a vulkán peremének tűnő részen pózol, egyik lábát felemelve, mögötte pedig gőz és kéngáz foszlányai lárhatók. A beszámolók szerint a nő 76 métert zuhant, egyenesen a vulkánba.

A mentőknek több mint két órájukba telt, hogy kiemeljék a nő holttestét. Dwi Putro Sugiarto, a Banyuwangi régió természetvédelmi osztályának vezetője a helyi médiának nyilatkozva megerősítette, baleset történt, emlékeztetve a turistákat, hogy minden esetben fokozott figyelemmel szabad felmenni a vulkánhoz.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.