Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Hatalmas robbanás semmisített meg egy házat – videón a pillanat

A rendőrök lövésekről kaptak bejelentést, s bár megpróbáltak kapcsolatba lépni a gyanúsítottal, ez nem sikerült.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Newsweek értesülései szerint az Arlington megyei rendőrség egyenruhásai helyi idő szerint hétfő délután 4 óra 45 perc körül vonultak ki az észak-arlingtoni Bluemont városrészben, a Burlington Street 800-as tömbjében lévő ikerházhoz, miután lövésekről kaptak bejelentést.

A meg nem nevezett gyanúsított a hatóságok szerint legkevesebb 30-40 alkalommal lőtt ki otthonából a környékre egy jelzőpisztollyal. A jelzőpisztoly elsütései kapcsán nem érkezett jelentés sem sérülésről, sem pedig anyagi kárról a környéken. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A rendőrség közlése szerint miután megszerezték a házkutatási parancsot, telefonon és megafonon keresztül is megpróbáltak kapcsolatba lépni a gyanúsítottal, aki egyáltalán nem reagált, s inkább elbarikádozta magát a lakásban. Amikor pedig az egyenruhások később megpróbáltak behatolni az ingatlanba, a gyanúsított több lövést is leadott a házban.

Végül este nem sokkal fél 9 előtt egy hatalmas robbanásban a ház jóformán megsemmisült, melynek következtében három rendőr könnyebb, kórházi kezelést nem igénylő sérüléseket szenvedett. Egy videót, mely a robbanás pillanatát örökítette meg, már több mint 15 millióan tekintették meg azóta, hogy felkerült az X-re:

Egy másik felvétel pedig más szögből örökítette meg a ház felrobbanásának pillanatát: