Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Így fest a Realme 8 Pro elérhető árú csúcsmobil

Miközben a hivatalos bemutatótól még néhány nap elválaszt minket, megérkeztek az első fotók a kínai mobilgyártó legújabb zászlóshajójáról.

Fotó: Realme
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Realme 8 Pro-t kapásból egy 50 W-os SuperDart töltővel kapjuk meg dobozában, amellyel mindössze 47 perc alatt 100 százalékra tudjuk feltölteni a telefonunkat – olvasható a GSM Arena elemzésében.

A készülékkel a gyártó főként a fotók szerelmeseit célozta meg a hátlapon található 108 megapixeles főkamerával, amellyel rengeteg mód segítségével készíthetünk el jobbnál jobb felvételeket. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A kamerában a Samsung ISOCELL HM2 szenzora kapott helyet, ami háromszoros optikai zoomra képes, és egymás után nyolc, 12 megapixel felbontású képet tud lőni a maximális élesség és színhűség érdekében.

A Realme 8 Pro az Android 11 operációs rendszerre épülő RealmeUI 2.0 felhasználói felülettel garantálja a biztonságos és gördülékeny működést.

A mobiltelefon hátlapjának ergonomikus, négyzetes elrendezése egészen egyedi, kézben jól áll, nem csúszik ki, valamint a csillogó logó sem zavarhatja meg a júzert abban, hogy rendeltetésszerűen használja az eszközt.

A pontos specifikációk ismertetésére és a teljesítménnyel kapcsolatos tesztekre még várni kell, azonban március 24-e már nincs messze, így hamarosan első kézből tudhatjuk meg, valóban mire képes a kínai csúcstelefon.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.