Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Így fest a Realme 8 Pro elérhető árú csúcsmobil

Fotó: Realme
not image

Kulcsár Péter

2021. március 21. - 09:50

Miközben a hivatalos bemutatótól még néhány nap elválaszt minket, megérkeztek az első fotók a kínai mobilgyártó legújabb zászlóshajójáról.

A Realme 8 Pro-t kapásból egy 50 W-os SuperDart töltővel kapjuk meg dobozában, amellyel mindössze 47 perc alatt 100 százalékra tudjuk feltölteni a telefonunkat – olvasható a GSM Arena elemzésében.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

A készülékkel a gyártó főként a fotók szerelmeseit célozta meg a hátlapon található 108 megapixeles főkamerával, amellyel rengeteg mód segítségével készíthetünk el jobbnál jobb felvételeket.

A kamerában a Samsung ISOCELL HM2 szenzora kapott helyet, ami háromszoros optikai zoomra képes, és egymás után nyolc, 12 megapixel felbontású képet tud lőni a maximális élesség és színhűség érdekében.

A Realme 8 Pro az Android 11 operációs rendszerre épülő RealmeUI 2.0 felhasználói felülettel garantálja a biztonságos és gördülékeny működést.

A mobiltelefon hátlapjának ergonomikus, négyzetes elrendezése egészen egyedi, kézben jól áll, nem csúszik ki, valamint a csillogó logó sem zavarhatja meg a júzert abban, hogy rendeltetésszerűen használja az eszközt.

A pontos specifikációk ismertetésére és a teljesítménnyel kapcsolatos tesztekre még várni kell, azonban március 24-e már nincs messze, így hamarosan első kézből tudhatjuk meg, valóban mire képes a kínai csúcstelefon.