Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Javarészt felhős, néhol napos szombatunk lesz

Egyes területeken a csapadék sem kizárt.

Fotó: Unsplash/Valery Rabchenyuk
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint pénteken változóan, északkeleten azonban erősebben felhős időre számíthatunk, utóbbi területen néhol párás maradhat a levegő. Délutántól nyugat felől aztán mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, amely hajnalra elsősorban a Nyugat-, Délnyugat-Dunántúlon csökkenhet.

Szombaton napközben máshol is szakadozgat a felhőtakaró, és változóan, időszakosan erősen felhős idő várható, a délnyugati országrészben azonban kitart a kevésbé felhős, napos idő. Néhol gyenge eső, északkeleten pedig vegyes csapadék is előfordulhat szombaton.

Az északnyugati, nyugati szelet pénteken helyenként, szombaton már nagy területen kísérhetik erős lökések. Főként a hegyekben viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 8 és 13 fok között változik, de az északkeleti határszélen kissé hidegebb lehet.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.