Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Erősen felhős lesz az ég szombaton, csapadékra is van kilátás

Van, ahol napsütésre is lehet számítani, ám jellemzően felhős, csapadékos lesz a hétvége első napja.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tobias Stonjeck
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint pénteken napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, helyenként lehet futó zápor. Délutántól északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, mely reggelre az ország északnyugati kétharmadát boríthatja be. Este és éjszaka a Dunántúlon helyenként lehet kisebb csapadék.

Szombaton nagyobbrészt erősen felhős ég várható rövidebb napos időszakokkal, de az ország keleti, északkeleti tájain naposabb idő valószínű. Főként a Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység nyugati felén valószínű elszórtan kisebb eső, zápor, délután, kora este északnyugaton kis eséllyel az ég is megdörrenhet. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Pénteken az északnyugati, majd a nyugati szelet több helyen, szombaton a Dunántúlon az északnyugati, az északkeleti megyékben viszont a délnyugati szelet kísérik élénk széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 0 és +7 fok között valószínű, de a hidegre hajlamos, kevésbé felhős helyeken, kiemelten a Nyírségben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 11 és 18 fok között alakul.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.