Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

36 fokos csúcshőmérséklet és zivatarok – ilyen időjárás vár ránk szombaton

Verőfényes napsütés vár ránk, ugyanakkor az ország egyes pontjain csapadékra is van kilátás.

...svg content...Fotó: Unsplash/Herbert Goetsch
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint pénteken szaharai eredetű por, valamint délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhőzet szűri, teszi bágyadttá a napsütést.

Este a Dunántúl nyugati, délnyugati részére már besodródhatnak csapadékgócok, de majd inkább az éjszaka második felében válik erőteljessé a gomolyfelhő-képződés, és akkor máshol is, legkisebb eséllyel keleten, délkeleten valószínű zápor, zivatar. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Szombaton általában sok napsütés várható a képződő gomolyfelhők mellett, amelyek egyre inkább hazánk keleti, délkeleti felén törhetnek magasabbra, ezzel együtt elsősorban ott alakulhatnak ki záporok, zivatarok, sőt heves zivatarok is lehetnek.

Hajnalban előbb a Dunántúlon, szombaton napközben a középső országrészben zivataroktól függetlenül is feltámad az északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 18 és 23 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 26 és 36 fok között valószínű.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.