Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Csak pár felhő zavarhatja meg a szerdai napsütést, akár 16 fok is lehet napközben

Az éjszakai fagy még mindig velünk lesz, de napközben csapadék már nem várható, és javarészt napsütéses időnk lesz.

Fotó: Unsplash/mosi knife
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden a Dunántúl nyugati felén döntőrészt napos idő várható, máshol közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd késő délutántól a legtöbb helyen határozottan csökken a felhőzet, és éjszaka a Tiszántúl kivételével kiderül az ég – ott maradhatnak felhős körzetek.

Szerdán a sok napsütés mellett a keleti harmadban gomolyfelhő-képződésre, máshol fátyolfelhőzet-növekedésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Kedden megélénkül, a Tiszántúlon néhol meg is erősödik az északi szél, majd estére mérséklődik a légmozgás. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de a fagyzugokban alacsonyabb, a belvárosi, tóparti, valamint a felhősebb tájakon magasabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 11 és 16 fok között valószínű.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.