Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,055 $

Ködös szerda vár ránk, éjszaka akár mínusz 7 fok is lehet

A tartósan ködös területeken jóval hűvösebb időre kell számítani.

Fotó: Unsplash/Aliis Sinisalu
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint túlnyomóan derült, kedden főleg az Alföldön, valamint a középső országrészben helyenként egész nap ködös idő valószínű. Napnyugta után párássá válik a levegő, illetve terjeszkedni kezd a (zúzmarás) köd, ami éjszaka nagyobb területet is beboríthat.

Az előrejelzés szerint hajnalra az északnyugati tájakra széteső front felhőzete érkezik, ami szerdán délkelet felé átvonul felettünk. Ezzel párhuzamosan a köd némileg ritkul, zsugorodik, de a délnyugati határnál és az Alföldön egész nap, akár nagyobb területen is megmaradhat szerdán. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A déli szél csak kedden a Dunántúl északi felén élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és -2 fok között alakul, a fagyzugokban ennél hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 4 és 8 fok között valószínű, azonban az egész nap ködös tájakon ennél hidegebb várható.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.